バレンシアガ コピー Immonen och Lundh jobbar ihop! - SEO Kompetens

Immonen och Lundh jobbar ihop!

En perfekt matchning. Immonen är bildmänniska. Jag är textmänniska. 
Nu jobbar vi ihop och producerar material för marknadsföring.

En del minns säkert Christian Immonen som hockeyspelare. Nu är han mera känd som konstnär. Jag känner honom som filmare och animatör. Jag blev så glad när vi kunde börja jobba ihop. Eftersom mitt främsta intresse i livet är att skriva. Bokstäver och ord. Då är det skönt att ha en kompis som kan det här med bild.

Native marketing

Vad jobbar vi tillsammans med nu då? Kanske någon undrar. Jo, vi hjälper företag med digital marknadsföring genom vår sajt Företagskanalen. Det har visat sig att Google, Facebook, Instagram och Youtube är som skapade för sådana som Immonen och mig. Alltså riktiga reportagetexter, riktiga reportagefilmer. De som ligger bakom de sociala mediernas algoritmer är lite allergiska mot det som liknar traditionell reklam. De vill att det ska vara innehåll. Information på riktigt. Det är därför ni ser så mycket tidningsartiklar och reportagefilmer som delas på Facebook. Användarna vill ha det.
Företagskanalen är en tidning, enbart på nätet. Men den är designad för native marketing, alltså reportage om företag och verksamheter, som betalar för att få ut sitt budskap på det sättet.

Sökmotoroptimering

Det är ganska sanslöst hur artiklarna från Företagskanalen kan skjuta iväg och spridas på sociala medier. Det blir kostnadseffektiv marknadsföring på riktigt.
Men grunden i vårt företag är sökmotoroptimering. Företagskanalen ägs av SEO Kompetens, som har drivits av mig och per Svensson i två år nu. Per har ett IT-företag (SDSAB) och är expert på allt det tekniska med hur man bygger hemsidor, e-handel med mera. Jag är skribent och våra två kompetenser gifter sig också. Sökmotoroptimering handlar om att skapa hemsidor som får bra ranking på Google och blir synliga på internet. För att klara det måste man ha både IT- och textkunnande. Och filmkunskap! Film är något som värderas allt högre av ägarna av de stora sociala plattformarna. Då är det skönt att kunna hålla både en IT-expert och en filmare i handen när man går ut och erbjuder tjänster inom digital marknadsföring.
Immonen, Lundh och Svensson, tillsammans utgör vi ett komplett kompetenskluster inom digital marknadsföring, om man ska prata modernt managementspråk 😉

Thomas Lundh
thomas.lundh@seokompetens.se
070-883 06 64

Lämna en kommentar