バレンシアガ コピー Vi hjälper dina budskap att flyga

Vi hjälper dina budskap att flyga

Vad ska man konsulter till? Särskilt såna som håller på med marknadsföring, kanske du undrar. Frågan är högst berättigad och det finns antagligen lika många svar som det finns konsulter.

Vårt svar på den frågan är enkelt: vi hjälper ditt budskap att flyga.

Filmer, texter, sökmotoroptimering. Det är vad vi sysslar med. Och vi vet att vi varit lite anonyma hittills. Men vi finns. Vi jobbar på i bakgrunden. För det är inte vi som ska synas. Det är du, eller ditt budskap. Om du har något att berätta för världen, så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig helst med det vi är bra på. Det vill säga; Christian är konstnär i botten och skapare av kreativa filmer. Thomas är journalist och författare i botten (med läggning åt poesi), han gillar att klä verkligheten i ny språkdräkt.  Chris är webbninja och expert på teknisk sökmotoroptimering (den sköna nya konsten att få Google att förstå var din hemsida finns). Tillsammans har vi jobbat med sociala medier i flera år. Surfat och spanat och lärt oss de inre koderna.

Att orientera sig som annonsör på Facebook, det är “som att ratta ett rymdskepp”, som Chris brukar säga. Fantastiska möjligheter. Krångligt, men roligt.

Digital marknadsföring har dessa två sidor; teknik och innehåll. man måste vara bra på båda.

Cristian Immonen     Thomas Lundh
Film                                    Text

Lämna en kommentar