バレンシアガ コピー Texter - SEO Kompetens

Texter

SEO Kompetens hjälper dig att skapa moderna texter, som kommunicerar med både människor och robotar.

Texter för människor som även robotar begriper

Bra text är grunden för en lyckad kommunikation. Det var sant för 5 000 år sedan när skrivkonsten uppfanns. Det är ännu mer sant idag, i vår digitaliserade värld.

SEO Kompetens hjälper dig att skapa moderna texter, som kommunicerar med både människor och robotar.

  • Din hemsida. Texterna på din hemsida tjänar två syften. Dels ska de förklara bra och levande vad ditt företag gör och erbjuder. Dels ska de hjälpa till att lyfta din sida i Googles ranking. En text riktas till människor i första hand, förstås. Men en lyckad text på en hemsida är skriven så att även webbläsarens robot förstår.
  • Nyheter gör sig allra bäst i traditionell media. Att paketera en kommersiell nyhet så att den blir attraktiv för media och funkar både för papperstidningar och digitala kanaler är en särskild konstart.
  • Innehåll är något av SEO Kompetens mantra. Ytliga budskap fungerar dåligt. För att lyckas gå genom bruset måste du veta vad kärnan i din verksamhet är. Och kunna berätta om den. Ärligt, enkelt och rakt på sak.

En webbtidskrift för digital marknadsföring

SEO Kompetens har en egen webbtidskrift. Företagskanalen heter den och är precis vad den låter som; en digital kanal för företag.

Vi skapade den när vi märkte av en del av våra kunder inte ville ha aktiva nyhetsflöden på sina egna hemsidor. För att ha en möjlighet att sprida nyheter och genomföra digitala kampanjer behövde vi Företagskanalen. Den fungerar i princip som vilken webbtidskrift som helst. Med den skillnaden att det är köpt innehåll. Naive marketing.

Läs mer och besök Företagskanalen här.

Kontakta oss för en offert